Aquatec: Friese kwaliteitsboten van 100% Nederlandse makelij

Een gevoel van vrijheid doet veel mensen besluiten een sloep aan te schaffen. Aangenaam genieten van een vaartochtje na een dag hard werken of lekker een hele dag het water op met vrienden of familie.

Aquatec Industries

Het Friese Aquatec Industries behoort tot de grootste sloepenbouwers van Nederland. Met de topmerken Maril, Antaris en Makma heeft Aquatec Industries voor iedere watersportliefhebber een favoriete boot in huis.

Indoor showroom

In het gebouw schuilt een verborgen troef. In het hart van het pand ligt namelijk een enorme indoor showroom waar de boten op het water worden getoond. Dit overdekte dok biedt onderdak aan ruim 50 boten. Wie zin heeft in een proefvaart, kan ter plekke instappen en wegvaren.

Drie merken

Het zijn drie merken die elkaar aanvullen. Maril heeft een mooie klassieke lijn. Betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Antaris is een vernieuwend merk met een heel eigen uitstraling. Makma is echt een exclusief product, eigenzinnig en tijdloos. Door deze drie sterke merken onder één dak aan te bieden, kunnen wij altijd een sloep bieden die “bij de klant past”.

Antaris, style meets comfort

Al ruim vijftien jaar behoort Antaris tot de absolute top in sloepenland. Antaris combineert Nederlands vakmanschap met comfort en design. Dit zie je terug in de sloepen die Antaris bouwt. Door de jarenlange ervaring en het luisteren naar de wensen van klanten slaagt Antaris® er telkens weer in om voorop te lopen in design en trends.

Meer informatie? www.antarissloepen.nl

Volop genieten met Maril

Als u het water opgaat, wilt u optimaal kunnen genieten van de omgeving. Met de sloepen van Maril is dat vanzelfsprekend dankzij het open karakter van de ruime kuip. De brede, regenbestendige en slijtvaste zitkussens en de hoogte van de rugleuning bieden, naast veel zitcomfort, ook de nodige veiligheid voor jonge kinderen.

Meer informatie? www.maril.nl

Makma - summum van luxe en techniek

Anders dan anders. Van verre onmiskenbaar een Makma, zich duidelijk onderscheidend van de armada aan sloepen die Nederland inmiddels bevaren. Eigenwijs dus, en met reden. Niet alleen omdat het een Makma is, maar omdat de boot het Makma gevoel uitstraalt. Maximale ruimte en comfort staan bij Makma centraal. Neem bijvoorbeeld de Makma Caribbean, een ware klassieker. Ooit een boot die de trend van de ‘weekendsloep XL’ inzette, maar nog altijd razend up-to-date.

Meer informatie? www.makma.nl

Polyester motorjachten

Bedrijfsgegevens

De Zwaan 28 8551 RK Woudsend

Navigatie

Selfhelpweg 9 8607 AB Sneek
Bezig met laden