Van passie naar perfectie

Met uw passie voor varen en uw voorkeur voor mooie schepen weet u de thuishaven te vinden. Aan de rand van Grou, in het hart van de Friese Meren, voelt u zich thuis bij Bmarine. Aan alle kanten ervaart u liefde voor watersport en mooie motorjachten in het bijzonder.

Seafaring Yachts

Per 1 juli 2017 is Bmarine exclusief importeur van het merk Seafaring Yachts voor de Benelux. Maak kennis met deze ecologische en zeer energiezuinige motorjachten van Seafaring Yachts. Luxueus ingericht met heel veel ruimte en met de modernste apparatuur.

 Tijdens Motorboot Sneek presenteren wij de 2 modellen van Seafaring Yachts:

  • Seafaring 44 Coupe
  • Seafaring 34 S

De Seafaring 34 had dit jaar tijdens de Hiswa haar Nederlandse primeur beleven en wordt nu al een ‘mini' superjacht genoemd.

Deze 2 prachtschepen die zich onderscheiden in haar eigentijdse design. Het overall design is modern, functioneel, met ruime opbergmogelijkheden en slimme features. Puur vaargenot voor u en uw gasten. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Met de volledig nieuw ontwikkelde en uiterst efficiënte rompvorm, zijn de Seafaring Yachts zeer duurzame motorjachten. Alle onderdelen van het jacht zijn gedocumenteerd. De Seafaring Yachts komen tegemoet aan de hoogste eisen die nu gelden voor duurzaam bouwen en varen.

Polyester motorjachten

Bedrijfsgegevens

Singel 12 9001 XP Grou

Navigatie

Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek
Bezig met laden