jarenlange internationale ervaring als importeur/dealer en jachtmakelaar

De Vaart Yachting is officieel dealer van Nimbus Boats, Paragon Yachts, Apreamare en Catalina Yachts. Ons bedrijf heeft een jarenlange internationale ervaring als importeur/dealer en jachtmakelaar en levert schepen aan klanten uit heel Europa.

Nimbus Boats
De werf  Nimbus Boats Sweden bouwt polyester schepen voor de bewuste schipper die prijs stelt op gezelligheid, een comfortabel verblijf, makkelijke besturing en uitstekende lange-afstand vaareigenschappen.  De diverse modellen zijn verdeeld in een aantal series. De Nimbus Coupe modellen hebben  een a-symmetrische dekindeling (Sidewalk concept) waarbij het diepe gangboord aan stuurboordzijde extra breed is en veel bewegingsruimte biedt.  Een belangrijk aspect van het Sidewalk concept van Nimbus is de grote, flush gemonteerde schuifdeur aan stuurboord. De  Nimbus Coupe range omvat de Nimbus 405 Coupe,  Nimbus 405 Flybridge, Nimbus 365 Coupe en  Nimbus 305 Coupe.

De Nimbus 305 Drophead, is een  day cruiser geschikt voor comfortabele weekend- en dagtripjes. Het motorjacht is gebouwd volgens het Smart Speed concept, wat garant staat voor maximaal comfort voor alle opvarenden, bij elke snelheid. Vormgeving en functionaliteit zijn optimaal afgestemd op gezelligheid en het ontvangen van gasten aan boord.

Nieuw in 2018 zijn de Weekender en Tender series.

Het eerste motorjacht uit deze series is de nieuwe Weekender 9. De Weekender 9 bedoeld voor actieve levensgenieters, is een snelle day cruiser / weekendjacht geschikt voor sociale activiteiten en biedt slaapgelegenheid aan vier personen.

De Tender is een day cruiser die zich prima laat aanpassen aan persoonlijke wensen. Hij is bedoeld voor allerlei soorten dagelijkse bezigheden, zoals vervoer, watersport en recreatie. Het eerste model uit de Tender series, de Tender 9 wordt geïntroduceerd tijdens de Hiswa te Water 2018.

De Nimbus Weekender 9 en Nimbus Tender  9 zitten vol met Nimbus-DNA en ontwerpelementen uit historische Nimbus (Nova)-modellen. Zowel de Nimbus Weekender 9 als de Nimbus 9 Tender is leverbaar met binnenboord (Volvo Penta) en buitenboord (Mercury Verado) motor.

Paragon Yachts
"Out there 365 Days a Year" is de slogan van Paragon Yachts. De boten, zoals alle Nimbus-boten, zijn volledig ontworpen en gebouwd in Zweden. Het bijzondere is dat hier de individualiteit wordt gecombineerd met vakmanschap, gekoppeld aan het moderne productieproces. Zo zijn de twee 25 en de twee 31 ft modellen wereldwijd bekend als boten voor extreme omstandigheden en kwaliteit. De vaareigenschappen worden verkregen door een diepe V-romp, een gesloten dekhuis dat absolute veiligheid bij wind en golven garandeert en een grote verwarming en raamverwarming, waardoor de boot ook winterbestendig is.

Paragon geldt als de '4WD-auto' op het water. Ervaar en voel de elementen, met een hoge mate van veiligheid!

Apreamare
Apreamare is bekend van haar bouwkwaliteit, de uitstekende vaareigenschappen en haar luxe mediterrane uitstraling. De beschikbare ruimte wordt overal zeer intelligent en praktisch gebruikt. Het karakteristieke Apreamare romp is gebaseerd op de visserboten van Sorrento, Italie, de zogenaamde "Gozzo".  De Apreamare 38 (New) Comfort met een vernieuwd interieur, hoogglans afwerking en nog meer zitcomfort aan dek en het nieuwste model de Apreamare Gozzo, (11m day cruiser) zijn uitstekend geschikt voor dagtochten of langer verblijf aan boord zowel op zee als binnenwater.

Gebruikte boten
Bij De Vaart Yachting vindt u naast nieuwe schepen ook een uitgebreid aanbod van gebruikte schepen.  U hebt altijd een ruime keuze uit meer dan 40 schepen van Nimbus, Paragon, Apreamare, Broom en Catalina Yachts en andere gerenommeerde jachtwerven.

Onze vestiging aan de Bolderweg 51 in Lelystad met verkoopterrein en 55m verkoopkade gelegen aan De Lage Vaart (achter de Noorderluis)  en 2 verwarmde showrooms is zowel per auto, boot als trein goed bereikbaar. 

Uw schip verkopen
Met de jachtmakelaardij richten wij ons op een kwalitatief werfgebouwd aanbod van polyester motor- en zeiljachten tussen 9 en 16 meter.
De Vaart Yachting kan u professioneel ondersteunen in het gehele verkoopproces.

Ons enthousiaste team van ervaren medewerkers staat graag voor u klaar.

Polyester motorjachten
Gebruikte motorjachten

Bedrijfsgegevens

Bolderweg 51 8243 RD Lelystad

Navigatie

Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek
Bezig met laden