Twee gespecialiseerde bedrijven onder één dak

North-Line Yachts  & Kuster Yachts, twee bedrijven onder één dak. Elke gespecialiseerd in haar eigen segment waarbij zeewaardigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. North-Line Yachts is gespecialiseerd in het bouwen van polyester schepen en Kuster Yachts bouwt in staal.  Beide modellen zijn klassiek en stijlvol, maar ook stoer en sportief. Alles wordt in eigen huis vervaardigd:  van het polyesterwerk, timmerwerk tot aan de installatie van de motoren,  zodat elk jacht naar eigen wens kan worden uitgerust en ingericht.

North-Line Yachts
Meer dan veertig jaar is North-Line Yachts actief in de jachtbouw. Het bedrijf richt zich de laatste tien jaren op de bouw van zeewaardige, in polyester gebouwde motorjachten. De CE-A gecertificeerde North-Line range bestaat uit jachten van 26 t/m 60 ft naar een ontwerp van Arthur Mursell van TT Boat Designs.

Kuster Yachts
Kuster Yachts is sinds een aantal jaren onderdeel van North-Line Yachts. De CE-B gecertificeerde Kuster range bestaat uit jachten van 31 t/m 47 ft.  De werf is gevestigd in Harlingen. Naast nieuwbouw worden ook (overdekte) winterstalling, onderhoud, refits en ligplaatsmogelijkheden aangeboden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het binnenwateren of voor open zee in polyester of staal? Kom dan langs op onze werf in Harlingen en we vertellen u graag meer.

Stalen motorjachten
Polyester motorjachten
Gebruikte motorjachten

Bedrijfsgegevens

Kelvinstraat 2D 8861 ND Harlingen

Navigatie

Zwolsmanweg 24-28 8606 KC Sneek
Bezig met laden