Sinds de oprichting van Serious Yachts in 2004 heeft de werf internationaal faam gemaakt met het bouwen van compacte jachten op megajacht-niveau. Niet voor niets werd de term ‘mini-megajacht’ verbonden aan de modellen die de werf in het afgelopen decennium heeft ontwikkeld en gebouwd. Serious Yachts creëerde er een nieuwe benchmark mee.

 

De Brightly 1530 - die te zien zal zijn op Motorboot Sneek - is de overtreffende trap van dat statement. Met haar schitterende rondspant, hoogglans gelakt hout, oogstrelende bekleding en een sensationele aandacht voor onovertroffen details laat Serious Yachts wederom zien ver boven de massa uit te toornen. Het merk bevindt zich ermee in eigen segment.

 

Wie een Serious Yachts echt op waarde wil schatten moet aan boord stappen. Een gevoel van luxe en verfijning zoals we dat kennen uit de megajachtenwereld zal zich meester van je maken. De Brightly 1530 overtreft daarbij al hetgeen Serious Yachts in de voorbije jaren gebouwd heeft. Benieuwd? Bezoek ons op Motorboot Sneek. 

bezoek de website
Bedrijfsgegevens