Heldere afspraken, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat is voor Jachtmakelaardij 4Beaufort de basis

Heldere afspraken, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat is voor Jachtmakelaardij 4Beaufort de basis voor een goede samenwerking. Of het nu gaat om de aankoop of de verkoop van uw jacht. Tijdens Motorboot Sneek maken wij graag kennis met u.

Jachtmakelaardij 4Beaufort is opgericht door Jelle Eveleens. Jelle is al van kinds af aan op en rond het water te vinden en door zijn vele jaren ervaring in de watersport heeft hij de nodige know-how in de branche opgebouwd. Hij startte het bedrijf vanuit de passie voor watersport en dat spat er vanaf. Voor Jelle is die passie de dagelijkse drijfveer en voor zowel kopers als verkopers een belangrijk argument om voor Jachtmakelaardij 4Beaufort te kiezen.

Jacht verkopen? Uw 4 zekerheden

Bij de verkoop van uw jacht biedt Jachtmakelaardij 4Beaufort u vier zekerheden. Allereerst openheid en transparantie. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over het verkoopproces en er zitten geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes in het contract. Daarnaast gaat men voor een eerlijke prijs. 4Beaufort begrijp dat u emotioneel gebonden bent aan uw jacht. Maar die emotie heeft een koper niet. Op basis van een helder taxatierapport en de ervaring wordt samen met u dan ook een eerlijke en reële vraagprijs bepaald. Als derde zekerheid wordt ervoor gezorgd dat uw schip er piekfijn bij ligt. Er wordt ondersteund bij het verkoopklaar maken van uw schip en bovendien een professionele fotoshoot uitgevoerd voor een perfecte presentatie op de eigen website, social media, verkoopsites en diverse beurzen. Tot slot kunt u verzekerd zijn van een lage en duidelijke courtage.

Een jacht kopen?

Tijdens Motorboot Sneek kunt u kennismaken met een deel van het aanbod van Jachtmakelaardij 4Beaufort. Een aanbod dat zorgvuldig is samengesteld en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die 4Beaufort stelt aan haar aangeboden jachten. Ze zijn stuk voor stuk grondig gecontroleerd, getaxeerd en voorzien van een eerlijke en onderbouwde prijs. Bovendien zijn eventuele gebreken netjes benoemd en kan de aflevering van uw nieuwe droomjacht gebeuren geheel naar wens.

Benieuwd naar het actuele aanbod van Jachtmakelaardij 4Beaufort? U vind het op www.jachtmakelaardij4beaufort.nl.

Wilt u kennismaken met Jelle en zijn team? Tijdens Motorboot Sneek bent u van harte welkom aan de Selfhelpweg 9 in Sneek. Al eerder in contact komen? Maak een afspraak via jachtmakelaardij4beaufort.nl of bel met Jelle op +31 (0)6 53 72 52 00.

Stalen motorjachten
Polyester motorjachten
Gebruikte motorjachten

Bedrijfsgegevens

Selfhelpweg 9a 8607 AB Sneek

Navigatie

Selfhelpweg 9a 8607 AB Sneek
Bezig met laden