No Limit Ships - Een nieuw avontuur start hier

No Limit Ships uit Groningen is gestart als werf in 1996. "Wij bouwen sinds die tijd verschillende modellen. Waaronder de No Limit 15.50, 16.40 en 16.40 FB en 17.50 FB. Super zeewaardige motorjachten, gebouwd op veiligheid met een CE-A certificering."

Daarnaast bouwt het bedrijf ook de BS 8.80 en 10.40. "De BS 880 is een luxe toersleper met handzame afmetingen, waarin authentieke lijnen gecombineerd zijn met modern comfort. De kuip heeft royale zitplaatsen en biedt genoeg ruimte en meerdere gasten."

Het schip biedt meer dan alleen toeren op een mooie zomerdag. "Er is een gezellige binnenruimte, waar u samen met uw gasten kunt genieten. Het schip is van alle gemakken voorzien. Door de tafel te laten zakken, maakt u van de zithoek een comfortabel bed voor twee personen."

De BS 1040 is een grotere versie van de BS 880. "Het schip biedt nog meer ruimte en heeft een vast bed in de voorpiek. Daarnaast is er een douche aan boord, door het nog ruimere interieur en stahoogte in de kajuit is het schip geschikt voor lange reizen. Beide modellen hebben een CE-C certificatie."

Voor meer informatie, bezoek ons website www.nolimitships.com

Stalen motorjachten

Bedrijfsgegevens

Stockholmstraat 3 9723BC Groningen

Navigatie

Selfhelpweg 9a 8607AB Sneek
Bezig met laden