Al meer dan 50 jaar passie voor perfectie

Passie voor perfectie, dat vormt al meer dan 50 jaar lang de drijfveer bij Super Lauwersmeer. In dit streven naar de creatie van de beste jachten wordt elke Super Lauwersmeer volledig met de hand door vakmannen gebouwd. Op de eigen werf in Noardburgum zijn die vakmensen dag in dag uit met toewijding bezig om uw droom te realiseren.

Modellen van 12 - 17 meter 

De modellijn van Super Lauwersmeer bestaat uit de praktische en stijlvolle Discovery tot de sportieve SLX54. De werf bouwt jachten van 12 tot 17 meter. U kiest daarbij het model waarop u zich het meest thuis voelt. Gaat u voor een praktische achterkajuit of juist voor de gezellige open kuip? Wenst u een center sleeper, wilt u snel varen of geniet u liever van een combinatie van alles. Wat uw wens ook is: Super Lauwersmeer bouwt uw droomjacht. Voor en mét u.

Tijdens Motorboot Sneek bent u van harte welkom aan de Hendrik Bulthuisweg 13 om onze jachten te komen bekijken. Wij nodigen u uit aan boord, waar wij u graag meer vertellen over de mogelijkheden. Op onze website (www.superlauwersmeer.nl) kunt u vinden welke jachten wij deze editie laten zien.

Stalen motorjachten

Bedrijfsgegevens

Rijksstraatweg 80 9257 DV Noardburgum

Navigatie

Hendrik Bulthuisweg 13 8606 KB Sneek
Bezig met laden