DEELNEMEN?

Op jacht naar uw verkoopdromen?

Motorboot Sneek biedt u de juiste bezoeker, op het juiste moment, op de juiste locatie!

Wilt u als jachtwerf, jachtdealer of jachttoeleverancier uw product(en) ook in de spotlights zetten bij de juiste bezoeker, op het juiste moment, op de juiste locatie? Ontdek dan de kracht van Motorboot Sneek en word één van onze deelnemers. Dan zet ook u koers naar verkoopsucces.

Hoe bieden we u verkoopsucces?

Met de juiste bezoeker!

Met Motorboot Sneek richten we ons puur en alleen op motorbootliefhebbers die zich gericht oriënteren. Dat grote bereik binnen de ideale doelgroep danken we aan de krachtenbundeling van alle deelnemers. Allemaal stellen zij hun klantenbestand beschikbaar, zodat Motorboot Sneek duizenden relevante watersporters kan uitnodigen.

Wanneer bieden we u verkoopsucces?

Op het juiste moment!

Motorboot Sneek vindt precies plaats op momenten waarop motorbootliefhebbers bepalen of hun huidige jacht nog bevalt en wanneer zeilliefhebbers de overstap naar een motorjacht overwegen. Of watersporters die knoop nou al doorhakten of nog in twijfel zitten; Motorboot Sneek is voor hen een welkom evenement in hun strijd tussen hoofd en hart.

Waar bieden we u verkoopsucces?

Op de juiste locatie!

Als watersporthoofdstad van Nederland biedt Sneek genoeg overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers om een weekendlang op zoek te gaan naar hun droomjacht. In Sneek creëren we een unieke, compacte route waar zij bij meerdere werven een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Als jachtwerf of jachtdealer kunt ook u zich daar presenteren.

Als deelnemer koers zetten naar verkoopsucces?
Neem contact op!

Motorboot Sneek mede mogelijk maken?

Word sponsor of vriend van Motorboot Sneek!

Motorboot Sneek werkt geheel zonder winstoogmerk en draait op een gemotiveerde vrijwilligersorganisatie. Deelnemers betalen per show een billijke bijdrage, die volledig ten goede komt aan zowel de organisatie als de promotie van het evenement. Daarnaast vallen we terug op trouwe sponsoren of vrienden die helpen Motorboot Sneek in stand te houden en te ontwikkelen.

 

Als sponsor of vriend Motorboot Sneek mede mogelijk maken?

 

Neem contact op!

Het juiste aanbod
Op het juiste moment
Op de juiste locatie
Bezig met laden