DEELNEMEN AAN MOTORBOOTSNEEK
WORD GASTWERF, SPONSOR OF FRIEND

Door een actief samenwerkingsverband elkaar versterken

Motorboot Sneek is opgezet door Sneker werven en -jachtmakelaars met als doel om de positie van de Nederlandse jachtbouw en iedereen die daarbij betrokken is te versterken.

Het blijkt een groot succes om twee keer per jaar (voor- en najaar) een show te organiseren waar het complete aanbod van de betrokken bedrijven kan worden gepresenteerd en de bezoeker op elke locatie onder het genot van een hapje en drankje wordt geïnformeerd over de laatste trends en noviteiten.

De bekendheid en het succes van Motorboot Sneek nemen iedere show toe en dit leidt tot goede verkoopresultaten van alle deelnemende bedrijven. Motorboot Sneek heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de grootste motorboten show van het Noorden.

Motorboot Sneek draait zonder winstoogmerk, maar om het sterke concept verder te ontwikkelen, nemen de investeringen toe (media inspanningen, online en offline promotiecampagne, beursreclame, direct marketing, website ontwikkeling, hospitality etc. etc.). Deze kosten worden gedekt uit bijdragen van de vaste deelnemers en uit de bijdragen van gastwerven, sponsoren en friends.

Wij hebben u hard nodig! Als u wilt meewerken aan het in stand houden en door ontwikkelen van dit unieke evenement of wilt deelnemen, kunt u contact met ons opnemen via info@motorbootsneek.nl.

De 4 sponsorpakketten:

Wilt u ook deelnemen?

Neem contact met ons op
400+ motorjachten
Ontdek de laatste trends en noviteiten
Combineer de show met het bruisende Sneek
Bezig met laden