MOTORBOOTSNEEK EVENEMENT INFORMATIE
LEES HIER DE INFORMATIE OVER DE SHOW

2 keer per jaar een breed en wisselend motorjachten aanbod

Sneek, hét watersport hart van Friesland. Met de vele werven en de watersport gerelateerde bedrijven in de omgeving is er veel kennis en aanbod aan motorjachten. Deze krachten zijn gebundeld en vormen samen de basis van Motorboot Sneek, het evenement met een breed en wisselend aanbod aan jachten.

Motorboot Sneek organiseert twee keer per jaar een show. Zo vindt in het eerste weekend van april de voorjaarsshow plaats; laat u zich nog vóór het vaarseizoen informeren over de laatste innovaties, óf wordt u eigenaar van een nieuwe motorboot? Na de zomer bent u misschien tot de ontdekking gekomen dat u andere wensen heeft, in het eerste weekend van november wordt de najaarsshow georganiseerd.

400+ motorjachten

Tijdens de shows kunt u 400+ motorjachten bezichtigen. Op een zestal locaties kunt u bij de werven in Sneek een uiteenlopend assortiment vinden aan nieuwe of gebruikte motorboten en er is variatie in stalen en polyester motorjachten. De locaties van de werven liggen in en om het watersport bedrijventerrein 't Ges.

Het motorboot aanbod van de werven in Sneek rouleert door verkoop van gebruikte jachten en bouw van nieuwe jachten. Ook de gastwerven zorgen voor een mooie afwisseling en breed aanbod. Bij iedere show zijn de nieuwste modellen te bezichtigen en wordt u uitgebreid geïnformeerd. Zo vindt u het motorjacht wat precies bij u past.

Openingstijden

Op de showdagen bent u van 10:00 tot 17:00 uur van harte welkom op de verschillende locaties. Elke locatie heeft op haar eigen manier invulling gegeven aan de show. Kom langs en wij adviseren u graag.
 

Route & parkeren

Uw route bepalen naar Motorboot Sneek? Bij het menu item Navigatieroutes vindt u de adressen en kunt u uw route bepalen. Bij de locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 

Tip: Weekend Sneek

Een tip voor u: kom een weekend langs in Sneek! Combineer Motorboot Sneek met een bezoek aan de bruisende watersportstad. Sneek heeft veel te bieden voor zijn gasten, loop door de straten met winkels die u verwacht, máár ontdek ook de leuke eigentijdse boetiekjes en winkels van de lokale ondernemers.

Bent u eenmaal in de stad? Ervaar dan de gebouwen, monumenten en de historie van de oude stadskern binnen de grachten. Breng sowieso een bezoekje aan De Waterpoort, hét symbool van Sneek.

Geniet u meer van rust en natuur, bezoek dan de omgeving van het Sneekermeer waar water en landschap elkaar treffen.

Culinair heeft Sneek ook van alles te bieden. Restaurants waar eten en drinken hand in hand gaan en waar tot in de late uren de gezelligheid te vinden is. Ook aan kwaliteit en finesse geen gebrek, u vindt keukens uit alle windstreken. Kom genieten en maak uw bezoek aan de voorjaars- en najaarsshow van Motorboot Sneek compleet.

400+ motorjachten
Ontdek de laatste trends en noviteiten
Combineer de show met het bruisende Sneek
Bezig met laden