NIEUWS & PERS
LEES HIER ACTUALITEITEN EN DE PERSBERICHTEN

Motorboot Sneek luidt het najaar in met de grootste motorbotenshow van het noorden

SNEEK – Op 6, 7 en 8 november 2020 van 10:00 tot 17:00 uur, vindt de spectaculaire najaarsshow van Motorboot Sneek voor de 11e keer plaats. Het jaarlijks terugkerende gratis evenement is uitgegroeid tot de grootste motorbotenshow van het noorden. Tijdens Motorboot Sneek hebben bezoekers de kans om kennis te maken met de nieuwste motorjachten van maar liefst zes organiserende bedrijven en een groot aantal gastwerven. Bezoekers vinden tijdens de najaarsshow een ruim aanbod van honderden motorjachten en zij krijgen een onvergetelijk 'kijkje achter de schermen' bij de verschillende bedrijven.

Najaarseditie Motorboot Sneek: een goede mix van kwaliteit en kwantiteit

Sneek - De najaarseditie van Motorboot Sneek 2019 was wederom een groot succes. Ondanks het wisselvallige weer, was het vooral zaterdag erg druk. En op de momenten dat er toch wat regen viel, zocht iedereen de overdekte havens op. De kou gingen bezoekers te lijf met een warme kop soep of koffie, wat bijna niet aan te slepen was. En ook al was deze najaarsshow iets minder druk bezocht dan afgelopen jaren, het publiek wist wel beter waar ze naar op zoek waren. Bezoekers kwamen minder om zich te oriënteren en hadden vooral gerichte interesse.

Motorboot Sneek najaar 2019: wederom uitzonderlijk en groots

Uniek evenement voor het vinden van uw droomboot Sneek - Tijdens de najaarseditie van Motorboot Sneek op 1, 2 en 3 november 2019 presenteren zeventien motorbootbedrijven ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten. Net als tijdens eerdere edities, kunnen bezoekers tijdens de grootste botenshow van het Noorden een persoonlijk samengestelde route langs de zes organiserende bedrijven in Sneek volgen. Drie dagen lang kunnen bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur kennismaken met diverse modellen jachten in verschillende prijsklassen. Ze ontdekken alles over de laatste trends en noviteiten en krijgen een kijkje achter de schermen.
400+ motorjachten
Ontdek de laatste trends en noviteiten
Combineer de show met het bruisende Sneek
Bezig met laden