NIEUWS & PERS
LEES HIER ACTUALITEITEN EN DE PERSBERICHTEN

Motorboot Sneek: vind uw droomjacht op 4, 5 en 6 november

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie. Dat is de unieke kracht van Motorboot Sneek. Op 4, 5 en 6 november brengt het watersportevent een weekeind lang het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek.

Motorboot Sneek gaat los op 8, 9 en 10 april 2022!

Dolblij was de organisatie van Motorboot Sneek dat na twee jaar afwezigheid de Najaarsshow in november 2021 weer plaats mocht vinden. Toen nog met inachtneming van corona-preventies zoals mondkapjes en eenrichtingsroutes. Nu is de vreugde opnieuw groot. Want als in het tweede weekend van april de Voorjaarseditie van Motorboot Sneek op de watersportagenda staat, zijn er geen preventieve maatregelen meer nodig. Op 8, 9 en 10 april mag de grootste motorbootshow van Noord-Nederland ouderwets losgaan.

Motorboot Sneek is op 5, 6 en 7 november terug van weggeweest!

Na drie afgelaste edities vanwege de corona-pandemie is het op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november eindelijk weer zover! Motorboot Sneek keert dan na twee jaar terug op de watersportagenda. De grootste motorbootshow van Noord-Nederland pakt flink uit bij haar rentree in het eerste weekend van november. Ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten kijken in de watersporthoofdstad van Nederland uit naar een nieuwe eigenaar.

Najaarseditie Motorboot Sneek: een goede mix van kwaliteit en kwantiteit

Sneek - De najaarseditie van Motorboot Sneek 2019 was wederom een groot succes. Ondanks het wisselvallige weer, was het vooral zaterdag erg druk. En op de momenten dat er toch wat regen viel, zocht iedereen de overdekte havens op. De kou gingen bezoekers te lijf met een warme kop soep of koffie, wat bijna niet aan te slepen was. En ook al was deze najaarsshow iets minder druk bezocht dan afgelopen jaren, het publiek wist wel beter waar ze naar op zoek waren. Bezoekers kwamen minder om zich te oriënteren en hadden vooral gerichte interesse.
400+ motorjachten
Ontdek de laatste trends en noviteiten
Combineer de show met het bruisende Sneek
Bezig met laden