ACTUEEL

Nu al watersportgeluk ervaren?

Ontdek de laatste nieuwtjes en noviteiten!

Kunt u niet wachten om watersportgeluk te ervaren? Dan stellen we uw geduld niet langer op de proef tot de voorjaars- of najaarsshow. Het hele jaar door delen onze deelnemers op deze plek graag de laatste trends en noviteiten met u. En voorafgaand aan Motorboot Sneek tonen we u hier vast een ‘Sneek’ preview van het motorjachtaanbod dat u kunt verwachten.

Vijf nieuwe deelnemers maken aanbod Motorboot Sneek nóg uitgebreider

‘Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie.’ Dat is het motto van Motorboot Sneek. Dat aanbod is nu nóg diverser, met 5 nieuwe deelnemers en voor het eerst een Sloepenpaviljoen!

​SLX54 GENOMINEERD VOOR ‘DUTCH BOAT OF THE YEAR 2023’

Na het winnen van de Europese titel is de SLX54 nu ook in de race om in Nederland een prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. De jury, bestaande uit prominenten uit de watersportbranche, heeft de SLX54 genomineerd voor de titel ‘Dutch Boat of the Year 2023’.

Sponsors in de spotlights: EcoDeck

EcoDeck levert duurzame, luxe nautische dekken voor Super- en Leisure Yachts.

Thomasz 41 AC beleeft haar première in Sneek

Het is zover! De eerste nieuwe Thomasz 41 AC is 'ready for take-off' en wordt getoond tijdens de voorjaarsshow van Motorboot Sneek op 14, 15 & 16 april 2023.

SPONSORS IN DE SPOTLIGHTS: TOPWINDOWS

Dit mooie bedrijf werd in 2010 opgericht door drie vrienden Job Waleson, Auke Pul & Folkert Roest. Daarbij ontwikkelden ze een nieuw product: scheepsramen met kunststof raamprofielen.

Sponsor in de spotlight: Rotorswing

Motorboot Sneek wordt ook dit voorjaar weer mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Rotorswing. De uitvinders van de Magnusrotor en absolute specialisten op het gebied van jachtstabilisatie.

Sponsor in de spotlight: DMS

Dynamic Marine Systems (DMS Holland) ontwikkelt en produceert stabilisatoren voor jachten met een lengte tussen de 10 en 30 meter. Deze innovatieve systemen zorgen voor stabiliteit, meer comfort en veiligheid. En ze verkleinen de kans op zeeziekte. Voor ieder soort jacht biedt DMS de beste, modernste en meest geavanceerde stabilisatie-oplossing en ontzorgt klanten tot en met de inbedrijfstelling.

Sponsor in de spotlights: VETUS

VETUS is een trots sponsor van Motorboot Sneek. Dat kan ook niet anders, als een groot deel van het team zelf vaarliefhebber is. “We vinden het pure Nederlandse karakter van dit evenement zo mooi”, vertelt marketing director Sander Gesink. Op Motorboot Sneek is het bedrijf te vinden bij Jachtmakelaardij 4Beaufort.

Nederlandse primeur voor SLX54 op Motorboot Sneek

Na het werelddebuut in Düsseldorf zal de Powerboat of the Year 2023 haar Nederlandse première vieren op Motorboot Sneek. In het weekend van 14, 15 en 16 april zal het innovatieve motorjacht te bekijken zijn in de watersporthoofdstad van Nederland.

Samenwerking ABIM Yachting en Jachtmakelaardij Het Wakend Oog

ABIM Yachting uit Ossenzijl heeft Jachtmakelaardij Het Wakend Oog benoemd tot exclusieve verkoper voor Europa. Het Wakend oog is gevestigd in Woudsend in het centrum van Friesland.

HET WATERSPORTGELUK VAN… Ronald en Ina van Prinsenbeek

Negen jaar gelden alweer maakten Ronald en Ina van Prinsenbeek de overstap van kajuitzeilboot naar motorboot. Prachtige binnenlandse tochten maakten ze met hun dochter vanuit standplaats Kropswolde op hun Maril 890 Classic. “Maar met de komst van onze Jack Russel Daisy waren we toe aan een iets groter jacht. Die vonden we tijdens Motorboot Sneek.”

HET WATERSPORTGELUK VAN…Peter van Bovene

Na de komst van hun hond Joostje zochten Peter van Bovene en zijn partner Elle naar een groter schip dan hun Weco 825 Cabin. Reden genoeg om naar de najaarseditie van Motorboot Sneek te komen. “We werden getriggerd door het ruime aanbod jong gebruikte jachten van verschillende aanbieders”

HET VERKOOPSUCCES VAN… …Jelle Eveleens, Jachtmakelaardij 4Beaufort

Met Jachtmakelaardij 4Beaufort neemt Jelle Eveleens al jarenlang deel aan Motorboot Sneek. Geen enkele andere beurs levert hem zoveel verkoopsucces als de show in Sneek. “Iedere editie weer verkoop ik enkele jachten en doe ik potentiële leads op.”

HET VERKOOPSUCCES VAN… …Pieter Bosma, Jachtmakelaar De Valk

Elke editie weer kijkt Pieter Bosma uit naar Motorboot Sneek. Na jaren deelnemen weet de eigenaar van Jachtmakelaar De Valk inmiddels dat de show hem gegarandeerd verkoopsucces oplevert. “Gemiddeld verkopen we vier jachten tijdens Motorboot Sneek.”

Motorboot Sneek: vind uw droomjacht op 4, 5 en 6 november

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie. Dat is de unieke kracht van Motorboot Sneek. Op 4, 5 en 6 november brengt het watersportevent een weekeind lang het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek.

Motorboot Sneek gaat los op 8, 9 en 10 april 2022!

Dolblij was de organisatie van Motorboot Sneek dat na twee jaar afwezigheid de Najaarsshow in november 2021 weer plaats mocht vinden. Toen nog met inachtneming van corona-preventies zoals mondkapjes en eenrichtingsroutes. Nu is de vreugde opnieuw groot. Want als in het tweede weekend van april de Voorjaarseditie van Motorboot Sneek op de watersportagenda staat, zijn er geen preventieve maatregelen meer nodig. Op 8, 9 en 10 april mag de grootste motorbootshow van Noord-Nederland ouderwets losgaan.

Motorboot Sneek is op 5, 6 en 7 november terug van weggeweest!

Na drie afgelaste edities vanwege de corona-pandemie is het op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november eindelijk weer zover! Motorboot Sneek keert dan na twee jaar terug op de watersportagenda. De grootste motorbootshow van Noord-Nederland pakt flink uit bij haar rentree in het eerste weekend van november. Ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten kijken in de watersporthoofdstad van Nederland uit naar een nieuwe eigenaar.

Najaarseditie Motorboot Sneek: een goede mix van kwaliteit en kwantiteit

Sneek - De najaarseditie van Motorboot Sneek 2019 was wederom een groot succes. Ondanks het wisselvallige weer, was het vooral zaterdag erg druk. En op de momenten dat er toch wat regen viel, zocht iedereen de overdekte havens op. De kou gingen bezoekers te lijf met een warme kop soep of koffie, wat bijna niet aan te slepen was. En ook al was deze najaarsshow iets minder druk bezocht dan afgelopen jaren, het publiek wist wel beter waar ze naar op zoek waren. Bezoekers kwamen minder om zich te oriënteren en hadden vooral gerichte interesse.
Het juiste aanbod
Op het juiste moment
Op de juiste locatie
Bezig met laden