ACTUEEL

Nu al watersportgeluk ervaren?

Ontdek de laatste nieuwtjes en noviteiten!

Kunt u niet wachten om watersportgeluk te ervaren? Dan stellen we uw geduld niet langer op de proef tot de voorjaars- of najaarsshow. Het hele jaar door delen onze deelnemers op deze plek graag de laatste trends en noviteiten met u. En voorafgaand aan Motorboot Sneek tonen we u hier vast een ‘Sneek’ preview van het motorjachtaanbod dat u kunt verwachten.

HET WATERSPORTGELUK VAN… Ronald en Ina van Prinsenbeek

Negen jaar gelden alweer maakten Ronald en Ina van Prinsenbeek de overstap van kajuitzeilboot naar motorboot. Prachtige binnenlandse tochten maakten ze met hun dochter vanuit standplaats Kropswolde op hun Maril 890 Classic. “Maar met de komst van onze Jack Russel Daisy waren we toe aan een iets groter jacht. Die vonden we tijdens Motorboot Sneek.”

HET WATERSPORTGELUK VAN…Peter van Bovene

Na de komst van hun hond Joostje zochten Peter van Bovene en zijn partner Elle naar een groter schip dan hun Weco 825 Cabin. Reden genoeg om naar de najaarseditie van Motorboot Sneek te komen. “We werden getriggerd door het ruime aanbod jong gebruikte jachten van verschillende aanbieders”

HET VERKOOPSUCCES VAN… …Jelle Eveleens, Jachtmakelaardij 4Beaufort

Met Jachtmakelaardij 4Beaufort neemt Jelle Eveleens al jarenlang deel aan Motorboot Sneek. Geen enkele andere beurs levert hem zoveel verkoopsucces als de show in Sneek. “Iedere editie weer verkoop ik enkele jachten en doe ik potentiële leads op.”

HET VERKOOPSUCCES VAN… …Pieter Bosma, Jachtmakelaar De Valk

Elke editie weer kijkt Pieter Bosma uit naar Motorboot Sneek. Na jaren deelnemen weet de eigenaar van Jachtmakelaar De Valk inmiddels dat de show hem gegarandeerd verkoopsucces oplevert. “Gemiddeld verkopen we vier jachten tijdens Motorboot Sneek.”

Motorboot Sneek: vind uw droomjacht op 4, 5 en 6 november

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie. Dat is de unieke kracht van Motorboot Sneek. Op 4, 5 en 6 november brengt het watersportevent een weekeind lang het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek.

Motorboot Sneek gaat los op 8, 9 en 10 april 2022!

Dolblij was de organisatie van Motorboot Sneek dat na twee jaar afwezigheid de Najaarsshow in november 2021 weer plaats mocht vinden. Toen nog met inachtneming van corona-preventies zoals mondkapjes en eenrichtingsroutes. Nu is de vreugde opnieuw groot. Want als in het tweede weekend van april de Voorjaarseditie van Motorboot Sneek op de watersportagenda staat, zijn er geen preventieve maatregelen meer nodig. Op 8, 9 en 10 april mag de grootste motorbootshow van Noord-Nederland ouderwets losgaan.

Motorboot Sneek is op 5, 6 en 7 november terug van weggeweest!

Na drie afgelaste edities vanwege de corona-pandemie is het op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november eindelijk weer zover! Motorboot Sneek keert dan na twee jaar terug op de watersportagenda. De grootste motorbootshow van Noord-Nederland pakt flink uit bij haar rentree in het eerste weekend van november. Ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten kijken in de watersporthoofdstad van Nederland uit naar een nieuwe eigenaar.

Najaarseditie Motorboot Sneek: een goede mix van kwaliteit en kwantiteit

Sneek - De najaarseditie van Motorboot Sneek 2019 was wederom een groot succes. Ondanks het wisselvallige weer, was het vooral zaterdag erg druk. En op de momenten dat er toch wat regen viel, zocht iedereen de overdekte havens op. De kou gingen bezoekers te lijf met een warme kop soep of koffie, wat bijna niet aan te slepen was. En ook al was deze najaarsshow iets minder druk bezocht dan afgelopen jaren, het publiek wist wel beter waar ze naar op zoek waren. Bezoekers kwamen minder om zich te oriënteren en hadden vooral gerichte interesse.

Nagenieten van Motorboot Sneek!

x
Het juiste aanbod
Op het juiste moment
Op de juiste locatie
Bezig met laden