Motorboot Sneek gaat los op 8, 9 en 10 april 2022!

Motorboot Sneek gaat los op 8, 9 en 10 april 2022!


Dolblij was de organisatie van Motorboot Sneek dat na twee jaar afwezigheid de Najaarsshow in november 2021 weer plaats mocht vinden. Toen nog met inachtneming van corona-preventies zoals mondkapjes en eenrichtingsroutes. Nu is de vreugde opnieuw groot. Want als in het tweede weekend van april de Voorjaarseditie van Motorboot Sneek op de watersportagenda staat, zijn er geen preventieve maatregelen meer nodig. Op 8, 9 en 10 april mag de grootste motorbootshow van Noord-Nederland ouderwets losgaan.

 

De beproefde formule blijft tijdens de 20e editie ongewijzigd. Ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten kijken in de watersporthoofdstad van Nederland uit naar een nieuwe eigenaar. Bezoekers hebben gratis toegang en kunnen dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in een ongedwongen sfeer een rondje maken langs alle organiserende jachtwerven en deelnemende gastwerven. Onder het genot van een hapje en drankje mogen zij een kijkje nemen achter de schermen, kennis maken met vakmensen en op zoek gaan naar hun droomjacht.

 

Eigen route uitzetten
Alle nautische ondernemingen die acte de présence geven, liggen in en om diverse watersportbedrijventerrein in Sneek. Hierdoor is het mogelijk om in één dag bij alle werven en jachtmakelaars langs te gaan. Op www.motorbootsneek.nl staan alle deelnemers en hun aanbod vermeld. Bezoekers kunnen op de website op basis van hun voorkeur een eigen route uitzetten. Er zijn drie opties: polyester, stalen en gebruikte motorjachten.

 

Sfeer en gezelligheid
Tijdens de route komen bezoekers vele stands tegen, want ook diverse leveranciers van de deelnemers zijn aanwezig in Sneek. Daarnaast zijn meerdere lokale ondernemers op verschillende locaties van de partij. Zij geven elk op hun eigen manier invulling aan de show.

Juist de samenwerking tussen de nautische bedrijven en lokale ondernemingen is de kracht van Motorboot Sneek. Het levert een uniek watersportevent op vol sfeer en gezelligheid.

 

(Gast)werven
Voor de organisatie van de Voorjaarseditie tekenen ditmaal vijf jachtwerven: Aquanaut Dutch Craftmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK jachtbouw en Vivante Yachts. Zij strikten met Jachtmakelaardij 4Beaufort en jachtmakelaar De Valk, Noblesse, Pollard, Abim Yachting, Vri-jon, De Boarnstream, North-Line Yachts, Boot Akkrum, Super Lauwersmeer en Linssen Yacht negen deelnemende gastwerven.

Bezig met laden