Nagenieten van Motorboot Sneek!

Overal beachflags, uitgerold tapijt en witte beurstenten! Nog maar een week geleden was de huisstijl van Motorboot Sneek (MBS) prominent aanwezig in dé watersporthoofdstad van Nederland. Drie dagen watersportplezier leverden vorig weekend blije gezichten op bij u als bezoeker. Of u nou genoot van de sfeer, wijzer werd in uw zoektocht naar een droomjacht of deze tijdens MBS al vond; wij willen u hartelijk danken voor uw komst.

Terugblik
Nog een keer nagenieten!

De kracht van Motorboot Sneek is dat we het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw en jong gebruikte motorjachten van Nederland samenbrengen in dé watersporthoofdstad van ons land. Dat zorgt voor een unieke sfeer en beleving op de zeven beurslocaties die zich op rij- en loopafstand van elkaar bevinden. Hoe dat er precies uitzag afgelopen weekend? We laten u graag nog een keer nagenieten met een reeks prachtige sfeerbeelden. 

Vooruitblik
Op naar de voorjaarseditie van april

Ook in het voorjaar van 2023 brengen we het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie weer samen in Sneek. Noteer het eerste weekend van april dus alvast in uw agenda! Kunt u daarop niet wachten? Dan stellen we uw geduld niet tot de voorjaarsshow op de proef. Het hele jaar door delen onze beursdeelnemers namelijk hun laatste trends, nieuws en motorjachten met u. Houd onze nieuwsbrieven en social media dus in de gaten.

Bezig met laden