WAAROM BEZOEKEN?

Op jacht naar uw watersportdroom?

Motorboot Sneek biedt u het juiste aanbod, op het juiste moment op de juiste locatie!

Als motorbootliefhebber op zoek naar uw droomjacht? Zet dan koers naar uw watersportgeluk en kom naar Motorboot Sneek. In dé watersporthoofstad van ons land vindt u zowel in het voor- als najaar het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte jachten van Nederland.

Hoe bieden we u watersportgeluk?

Met het juiste aanbod!

Om Motorboot Sneek tot een succes te maken, werken vooraanstaande Nederlandse jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars nauw samen. Als bezoeker willen ze u een ongekend aanbod gemotoriseerde jachten bieden, zowel nieuw als jong gebruikt.

Vele honderden gemotoriseerde jachten staan daarom klaar om u aan boord te verwelkomen. Op geen enkele andere beurs is de kans zo groot dat u als motorbootliefhebber uw droomjacht vindt.

Wanneer bieden we u watersportgeluk?

Op het juiste moment!

Motorboot Sneek vindt twee keer per jaar plaats, zowel begin april als begin november. Precies de momenten waarop u als motorbootliefhebber bepaalt of uw huidige jacht nog bevalt en wanneer u als zeilliefhebber de overstap naar een motorjacht overweegt.

Of u als watersporter die knoop nou al doorhakte of nog in twijfel zit; Motorboot Sneek is voor u een welkom evenement in uw strijd tussen hoofd en hart. De aanwezige jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars helpen u namelijk graag om de juiste richting te geven aan uw sentiment.
 

Waar bieden we u watersportgeluk?

Op de juiste locatie!

Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek natuurlijk tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis in nautische sferen, met genoeg overnachtingsmogelijkheden voor u als bezoeker om een weekendlang op zoek te gaan naar uw droomjacht.

In Sneek creëren we een unieke, compacte route langs enkele werven. Op elke locatie presenteren meerdere jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars ook hun aanbod. Zo kunt u met uw auto alle locaties gratis aandoen, zonder gedoe met parkeren of wachtrijen bij de toegang. Ideaal bij zowel mooi als slecht weer.

Wie bieden u watersportgeluk?

Watersportliefhebbers als uzelf!

Nautische ondernemers vormen de organisatoren en deelnemers achter Motorboot Sneek. Allemaal zijn we watersporters zoals u, waardoor we ons perfect in uw wensen voor een motorbootshow kunnen verplaatsen.

Tijdens de show laten we u daarom op laagdrempelige wijze een ongekend groot aanbod motorjachten bewonderen, een kijkje achter de schermen van werven nemen en de laatste trends en noviteiten zien.

Uiteraard maken alle deelnemers ruim tijd voor u. Ook na afloop staan alle jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars voor u klaar. Om aanvullende vragen alsnog te voorzien van antwoord of om u verder te begeleiden rond alle stappen in uw aankoopproces.

 

Het juiste aanbod
Op het juiste moment
Op de juiste locatie
Bezig met laden