Babro | Exclusieve Excellentie

De crème de la crème onder de luxe jachten. Op deze wijze onderscheidt BABRO zich als leverancier van exclusiviteit en excellentie. Onze expertise is de grondslag, perfectie is ons streven.

Babro Yachting is al meer dan 40 jaar een toonaangevend bedrijf in de luxe jachtbouw. De luxe jachten van Babro worden geheel in nederland gebouwd uit staal. De Babro motorjachten staan bekend om hun zeer goede kwaliteit en afwerkings niveau. Het ontwerp en ontwikkelen van een jacht wordt door Babro Yachting zelf uitgevoerd in de maatvoering van 12 tot 18 meter.

Onze jongste aanwinst is de Babro tridente 43 OC, een jacht van 13 meter met een open kuip. Door haar compacte lengte en royale breedte van 4.60 is het een echt ruimtewonder. De Babro Tridente is tevens leverbaar in 50 alsook 57 voet, zonder of met flybridge.

De Babro Tridente 43 OC is te bezichtigen tijdens Motorboot Sneek. Het is een multiknikspant gebouwd jacht met een ruime open kuip en heeft 2 slaapkamers. De getoonde Babro Tridente 43 is van vele gemakken voorzien zoals boeg- en hekschroef en een 5000 watt accu/omvormer.

Wilt u kennismaken met Babro Yachting? Tijdens Motorboot Sneek bent u van harte welkom aan de Hendrik Bulthuisweg 13. Wij kunnen uw droomjacht bouwen!

Stalen motorjachten

Bedrijfsgegevens

Hendrik Bulthuisweg 14a 8606KB Sneek

Navigatie

Hendrik Bulthuisweg 14a 8606KB Sneek
Bezig met laden