Motorboot Sneek - Deelnemers - Babro Yachting

Babro Yachting

Royaal als standaard!
Babro Yachting

Van een gerenommeerde jachtwerf mag u niet alleen verwachten dat er goed naar u geluisterd wordt en dat afspraken tot in detail worden nagekomen, maar bovenal dat uw droom werkelijkheid wordt. Voor Babro Yachting is dát de ultieme uitdaging. Daarom ontfermen wij ons over uw schip, alsof het ons eigen jacht betreft. Die insteek bracht Babro drie succesvolle lijnen: Classic, Newline en Tridente. Elk met hun eigen karakter, maar met onze bedrijfsfilosofie als gemene deler: ‘Royaal is onze standaard’.

Variant op een beproefd concept

Babro Tridente 44 OC is een variant op de vorig jaar succesvol geïntroduceerde Babro Tridente 44 OC Signature, vooralsnog het topmodel in de serie.

De Babro Tridente 44 OC een multiknikspant gebouwd jacht en wordt standaard compleet geleverd met onder andere een boegschroef van 125 kgf/24 volt en een acculader/omvormer van 24/3000/70. Structureel gevormd getint plakglas, in combinatie met een roestvast stalen reling met een ligger van maar liefst 40 mm, zorgt voor een luxe uitstraling.

Belangrijk kenmerk van de Babro Tridente 44 OC is de royale kuip met zit, die plaats biedt aan tenminste zes personen. Het interieur is van het onderhoudsvrije decopaneel in verschillende dessins. Prijs: al vanaf € 599.000. incl 21 % btw.

De Babro Tridente 44 OC Signature

De Babro Tridente 44 OC Signature is het topmodel en heeft een zeer rijke uitrusting en toepassingen. Daarbij is maximaal comfort steeds het uitgangspunt geweest.

Het fraai gelijnde jacht, multiknikspant gebouwd, is onder meer voorzien van een boeg- en hekschroef van 180 kgf / 48 volt proportioneel bediend en zonder begrenzing te gebruiken. Het luxe interieur kent zijn tweede niet en heeft bijvoorbeeld keramiek aanrechtbladen in de kombuis, badkamer en toilet. Ook de wanden en vloeren in de douche zijn trouwens van dit materiaal.

Het interieur is van deco paneel, met keuze uit verschillende dessins. Plafonds en wanden in zowel de salon als in de slaapvertrekken zijn voorzien van een exclusieve afwerking door onder andere met stof beklede panelen.

Daarnaast heeft dit topmodel een acculader/omvormer 24/5000/70 voor onder meer de inductiekookplaat met vier kookzones met geïntegreerde afzuiging. Verder een elektrisch schuifluik in het dak van de salon, gebogen ramen in zowel romp in de opbouw.

In het oog springend is ook zeker de roestvast stalen reling met ellipsvormige ligger. Het noemen ook zeker waard is de aflak van de Babro Tridente 44 Signature in metallic lak van Alexseal. Eigenlijk is er nog veel meer en raken we niet uitgepraat over beide modellen.

Welkom op Motorboot Sneek

"Kom daarom naar Motorboot Sneek en zie met eigen ogen wat we hierboven onder woorden hebben proberen te brengen", besluit Babro.

De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »