Media | Downloads - Motorboot Sneek

Media

Zowel geïnteresseerde media, deelnemers als sponsoren helpen we graag om publiciteit te genereren rond hun aanwezigheid op Motorboot Sneek. Daarom stellen we onder andere beeldmateriaal, persberichten en logo’s beschikbaar. Maar ontwikkelden we ook handige tools voor social media en nieuwsbrieven.

Logo varianten

Voor een efficiënte toepasbaarheid van het logo zijn er meerdere varianten ontworpen. Zo kan naast het hoofdlogo, dat hiernaast is getoond, ook gebruik gemaakt worden van een diapositieve variant. Achter de download-knop hieronder zijn beide varianten in verschillende bestandstypes te vinden.

Logo varianten

Beeldmateriaal

Hier vindt u beeldmateriaal van de meest recente edities van Motorboot Sneek. Van elke locatie van onze show zijn foto's gemaakt. Deze kunt u onder andere gebruiken voor uw social mediaberichten, uw online mailing of een nieuwsitem op uw website.

Persbericht

Hieronder kunt u het persbericht over de eerstvolgende editie van Motorboot Sneek 2023 downloaden. U kunt dit persbericht bijvoorbeeld verspreiden onder uw eigen kanalen en relaties of het met een kleine aanpassing gebruiken als nieuwsbericht op uw website. Het persbericht is te downloaden in het Nederlands en Duits.

Persbericht

Social media

Bijna iedereen maakt wel gebruik van social media. Denk aan Facebook, LinkedIn en Instagram. De kans is groot dat de (potentiële) bezoeker van Motorboot Sneek hier ook te vinden is. Daarom kunt u hier een aantal social mediaberichten downloaden, welke u op uw eigen social mediakanalen kunt plaatsen. Ze zijn klaar voor gebruik, maar natuurlijk kunt u ze iets herschrijven, zodat de identiteit van uw eigen onderneming hierin doorklinkt.

Social media

Online mailing

Vanuit Motorboot Sneek doen we een online mailing naar potentiële bezoekers. Ook u als deelnemer houden we via een online mailing op de hoogte van wat er zoal gebeurt. Maakt u zelf ook gebruik van een online mailing / nieuwsbrief? Dan is het slim om daarin ook aandacht te besteden aan uw deelname aan Motorboot Sneek. Achter de download button vindt u een item wat u kunt opnemen in uw online mailing. Natuurlijk kunt het beeldmateriaal wat in deze online omgeving staat ook gebruiken voor uw mailing.

Online mailing

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen omtrent het gebruik van de mediamiddelen neem dan contact op met Motorboot Sneek.

Bel:+31 (0) 515 412 253
Mail:info@motorbootsneek.nl
Kijk op:www.motorbootsneek.nl
Vragen of hulp nodig?
De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »