Over ons | Shows in voorjaar en najaar - Motorboot Sneek

Het juiste
aanbod,
op het juiste
moment,
op de juiste
locatie

Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie

Twee keer per jaar (voorjaar en najaar) brengt Motorboot Sneek een weekend lang het meest gevarieerde aanbod nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar in dé watersporthoofdstad van Nederland: Sneek.

Rond het water van de Friese Elfstedenstad presenteren gerenommeerde Nederlandse werven, dealers en makelaars dan een ongekende hoeveelheid kwalitatieve motorjachten. Op rij- en wandelafstand van elkaar, in nautische sferen en met hapjes en drankjes binnen handbereik.

Een unieke opzet die het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie samenbrengt. Als motorbootliefhebber op zoek naar uw droomjacht? Ontdek dan de kracht van Motorboot Sneek en zet koers naar uw watersportgeluk!

Hoe bieden wij u watersportgeluk?

Om Motorboot Sneek tot een succes te maken, werken vooraanstaande Nederlandse jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars nauw samen. Als bezoeker willen ze u een ongekend aanbod gemotoriseerde jachten bieden, zowel nieuw als jong gebruikt.

Vele honderden gemotoriseerde jachten staan daarom klaar om u aan boord te verwelkomen. Op geen enkele andere beurs is de kans zo groot dat u als motorbootliefhebber uw droomjacht vindt.

Hoe bieden wij u watersportgeluk?

Wanneer bieden wij u watersportgeluk?

Motorboot Sneek vindt twee keer per jaar plaats, zowel begin april als begin november. Precies de momenten waarop u als motorbootliefhebber bepaalt of uw huidige jacht nog bevalt en wanneer u als zeilliefhebber de overstap naar een motorjacht overweegt.

Of u als watersporter die knoop nou al doorhakte of nog in twijfel zit; Motorboot Sneek is voor u een welkom evenement in uw strijd tussen hoofd en hart. De aanwezige jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars helpen u namelijk graag om de juiste richting te geven aan uw sentiment.

Wanneer bieden wij u watersportgeluk?

Waar bieden we u watersportgeluk?

Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek natuurlijk tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis in nautische sferen, met genoeg overnachtingsmogelijkheden voor u als bezoeker om een weekendlang op zoek te gaan naar uw droomjacht.

In Sneek creëren we een unieke, compacte route langs enkele werven. Op elke locatie presenteren meerdere jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars ook hun aanbod. Zo kunt u met uw auto alle locaties gratis aandoen, zonder gedoe met parkeren of wachtrijen bij de toegang. Ideaal bij zowel mooi als slecht weer.

Waar bieden we u watersportgeluk?

Wie bieden u watersportgeluk?

Nautische ondernemers vormen de organisatoren en deelnemers achter Motorboot Sneek. Tijdens de show laten zij u op laagdrempelige wijze een ongekend groot aanbod motorjachten bewonderen, een kijkje achter de schermen van werven nemen en de laatste trends en noviteiten zien.

Uiteraard maken alle deelnemers ruim tijd voor u. Ook na afloop staan alle jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars voor u klaar. Om aanvullende vragen alsnog te voorzien van antwoord of om u verder te begeleiden rond alle stappen in uw aankoopproces.

Wie bieden u watersportgeluk?

Historie: Hoe lang bieden we al watersportgeluk?

De historie van Motorboot Sneek voert terug naar 2003. Dan al heeft de stad rond de Houkesloot in Sneek tal van watersportbedrijven broederlijk bijeengebracht op It Ges. Samen besluiten ze tot een open bedrijvendag op Tweede Paasdag. Het initiatief is zo’n groot succes, dat acht bedrijven mogelijkheden voor een vervolg zien: De Valk, Privatier, Aquanaut, Jetten Shipyards, Vivante Yachts, Brandsma Jachten, SK Jachtbouw en Da Vinci.

Ze denken een concept uit, waarbij zich in het voor- en najaar een weekeindlang een ongekend aanbod motorjachten verzamelt op meerdere locaties. Motorboot Sneek is geboren, een show die zich onderscheidt van alle beurzen. Meerdere jachtbouwers, -makelaars, -dealers en -toeleveranciers uit binnen- en buitenland sluiten zich aan. Samen trekken ze van heinde en verre nog altijd vele watersportliefhebbers naar Sneek!

Historie: Hoe lang bieden we al watersportgeluk?
De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »