Onze vakkundige verkoop- en technisch medewerkers zijn u graag van dienst.

Bij Jansma Jacht in Sneek staat de dienstverlening aan de klant hoog in het vaandel. Onze vakkundige verkoop- en technisch medewerkers zijn u graag van dienst. Onze locatie heeft de volledige infrastructuur, passend bij de watersportbranche anno nu.

Importeur & Dealer
Jansma Jacht is de importeur voor de Benelux van de BAVARIA motorboten en de NAUTITECH catamarans en heeft altijd een aantal nieuwe modellen op voorraad. 

Jachtmakelaardij
Heeft u vragen over ons aanbod van nieuwe- of  occasions dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor een greep uit ons aanbod verwijzen wij u graag naar: http://jansmajacht.nl/aanbod/

Overweegt u de verkoop van uw huidige schip dan bieden onze actieve werkwijze en uitstekende locatie de opdrachtgever optimale verkoopkansen. Bovendien werken wij met gunstige verkoopvoorwaarden op basis van ‘no cure, no pay”.

Besluit u tot verkoop en gunt u ons de opdracht dan kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om een optimaal rendement voor u te behalen. Jansma Jacht neemt u alle zorgen uit handen en regelt het verkooptraject van a tot z.
Wij begeleiden de potentiële koper bij een aankoopkeuring, eventuele financieringsaanvraag, verzekering, technische- en cosmetische aanpassingen, transport, ligplaats en geven vaarinstructies als dat gewenst is.

Service
Jansma Jacht heeft hooggekwalificeerde medewerkers voor de uitvoer van reparaties, onderhoud, refits, periodieke inspecties en inbouw van internet- en multimedia apparatuur, generatoren, airco’s, omvormers, accu’s en laadapparatuur. Dat kan in Sneek, maar ook op de locatie van uw schip zodat u deze niet hoeft te transporteren. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Doe Het Zelf Loodsen
Zelf klussen aan uw schip? Onze Doe Het Zelf loodsen kunt u per dag huren. De kraan hijst schepen tot 30 ton.

Winterberging
Veilig opslaan in de winter? Daarvoor staat de overdekte en verwarmde winterstalling van ruim 3.000m2 tot uw beschikking. Deze heeft een minimumtemperatuur van +5 graden. U hoeft uw motor dus niet meer winterklaar te maken.

Luxe schiphuizen met garagebox
De luxe boothuizen met garagebox gelegen op ons terrein zijn van alle gemakken voorzien voor jacht- en auto en kenmerken zich door een optimale bereikbaarheid, vrij van obstakels als bruggen en dergelijke. Er is doorlopend toezicht hetgeen een goede bewaking van het bezit waarborgt.

Op ons terrein zijn 3 series luxe schiphuizen met garagebox gerealiseerd:
* Serie C1, afmetingen circa (L)14.50 x (B)5.50 x (H)5.00 m
* Serie C2, afmetingen circa (L)16.80 x (B)5.80 x (H)6.00 m 
* Serie C3, afmetingen circa (L)20.00 x (B)5.95 x (H)6.00 m
  (afmetingen van de bijbehorende garagebox is 5.95m x 6.00 m)
 
Verkoop & Verhuur van schiphuizen
Voor actuele beschikbaarheid kunt contact opnemen met de heer Ronald Jansma.

 

Stalen motorjachten
Polyester motorjachten
Gebruikte motorjachten

Bedrijfsgegevens

Zwolsmanweg 24-28 8606 KC Sneek

Navigatie

Zwolsmanweg 24-28 8606 KC Sneek
Bezig met laden