Beloon uzelf met een nieuwe Linssen-motorjacht!

Het merk Linssen staat voor een kerngezond familiebedrijf dat al sinds 1949 met grote financiële zekerheid actief is in de jachtbouw. Linssen Yachts ontwikkelt en bouwt stalen waterverplaatsers in het 9 - 18 meter segment met een superieure kwaliteit volledig in eigen huis, met continue innovatieve product- en procesontwikkeling. Om de duurzaamheid van onze producten op het punt van kwaliteit en investeringszekerheid aan te tonen, hoeven we alleen maar naar onze gebruikte jachten te verwijzen. Een Linssen behoudt haar waarde en is aan minder prijsschommelingen onderhevig dan gebruikelijk op de gebruikte-jachtenmarkt. In die zin heeft u aan Linssen Yachts een betrouwbare en gezonde partner, die u ook na tientallen jaren net zo goed met raad en daad ter zijde staat als vandaag.

Linssen Yachts B.V. Innovatie in product en proces

De Linssen-werf is een imposant complex van ruim 45.000 m2 oppervlakte. Verdeeld over twee locaties vindt de volledige productie in-house plaats. Wanneer u intereresse heeft in een Linssen-jacht en de werf bezoekt zullen onze medewerkers u graag een kijkje in onze productie geven. U zult verstelt staan van de grote diversiteit aan jachten en interieurvarianten die mogelijk zijn. Linssen Yachts heeft op ieder willekeurig moment ca. 30-35 jachten in productie.

Uw unieke droomschip in serie gebouwd!

Vanzelfsprekend bouwen wij graag uw droomschip naar wens. Dit doen wij namelijk elke dag al - in serie welteverstaan! Onze Logicam-technologie stelt ons perfect in staat om in serie gebouwde casco’s zodanig te specificeren dat er uiteindelijk weer individuele jachten ontstaan.

Uw nieuwe Linssen is net zo uniek als uzelf. U kunt het net zo exclusief en bijzonder maken als u maar wilt!

LOGICAM® is een flow-productiesysteem waarbij de in aanbouw zijnde jachten - na de staalbouw en conservering - met cycli van een bepaald aantal dagen, door de productiehal schuiven naar de volgende bouwfase. Simpel gezegd: de discipline gaat niet naar de boot, maar de boot komt naar de discipline.  LOGICAM® is een baanbrekende Linssen-innovatie die niet alleen betrekking heeft op een efficiënt bouwproces, maar ook nadrukkelijk zorgt voor een constante productkwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Optionele onderdelenkeuzes van de eigenaar worden niet ter plekke geïmproviseerd, maar zijn integraal meeontwikkeld in het basisontwerp. Linssen Yachts heeft hiermee een productietechnologie ontwikkeld die binnen de jachtbouw uniek is.

Stalen motorjachten

Bedrijfsgegevens

Brouwersstraat 17 6051 AA Maasbracht

Navigatie

Zwolsmanweg 10 8606 KC Sneek
Bezig met laden