Thomasz yachts | Luxe jachtbouw sinds 1997

Het luxe Thomasz Yachts® behoort tot het topsegment van de Nederlandse Jachtbouw. Thomasz Yachts is in de jaren 90 opgericht, en in de afgelopen 25 jaar zijn er ruim 60 luxe motorjachten gebouwd in dit hoge segment. Thomasz Yachts® bouwt op een gelimiteerde, luxe en exclusieve schaal, wordt u als klant in het gehele proces persoonlijk betrokken waarbij het belangrijk is dat u niet alleen tijdens de bouw maar ook jaren na nog tevreden bent met uw Yacht. Klant voor het leven, dat is waar Thomasz Yachts voor staat. Doen zij al jaren en ze zijn bijzonder trots op het feit dat voor meerdere klanten riet hun tweede of zelfs derde schip wordt gebouwd!

Sinds 2021 Is Thomasz Yachts® in handen van de familie Jetten, zij zijn sinds 1997 zeer succesvol in de luxe jachtbouw. Onder haar aansturing werden prestigieuze jachten afgeleverd en werden meer internationale jachtbouw awards gewonnen. zijn vele schepen afgeleverd, ook vele beroemdheden bekend de weg naar de familie Jetten in Sneek te vinden.

Het ontwerp, engineering en techniek zijn belangrijke processen en zit in het DNA van de gebroeders Jetten en worden daarom in eigen huis gedaan. Dit kan op een hoog niveau houden. Om topkwaliteit te leveren zijn de jachten 100% “Dutch Built”. Thomasz Yachts is onder leiding van de familie Jetten in 2021 voortvarend van start gegaan met de ontwikkeling van een compleet nieuwe modellenlijn naast de al bestaande modellen. Deze gedefinieerde formule in het bouwen van schepen in het luxe topsegment zet zich ook voort in de toekomst!

Wilt u meer weten? Ga dan naar Thomaszyachts.nl

 

Stalen motorjachten

Bedrijfsgegevens

Oude Oppenhuizerweg 87A 8606 JC Sneek

Navigatie

Oude Oppenhuizerweg 87A 8606 JC Sneek
Bezig met laden