Sponsor in de spotlight: Vetus

Sponsor in de spotlight: Vetus

De Voorjaarsshow van Motorboot Sneek wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor VETUS.

Dit wereldwijd actieve innovatiebedrijf uit Schiedam biedt complete bootsystemen. VETUS beschikt over een eigen innovatieafdeling en een team van ingenieurs dat zijn producten zelf ontwikkelt. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 4.000 producten in het assortiment en biedt daarmee alles wat bootbouwers en -eigenaren zoeken. Het is dan ook geen verrassing dat toonaangevende jachtbouwers en watersportbedrijven op VETUS vertrouwen voor expertise en partnerschap.

VETUS is een trots sponsor van Motorboot Sneek. Dat kan ook niet anders, als een groot deel van het team zelf vaarliefhebber is. “We vinden het pure Nederlandse karakter van dit evenement zo mooi”, vertelt marketing director Sander Gesink. “Ook dat het in het Noorden plaatsvindt, spreekt ons erg aan. Nederland, en met name Noord-Nederland, is voor ons de belangrijkste markt. Kijkend naar ons portfolio gaat het merendeel van onze producten dan ook naar motorboten.”

Op Motorboot Sneek is het bedrijf te vinden bij Jachtmakelaardij 4Beaufort. “We presenteren daar een mix van producten”, legt Sander uit. “Boegschroeven zijn onze belangrijkste productgroep, dus deze zijn zeker aanwezig. Maar ook de mogelijkheden van elektrisch varen tonen we graag aan bezoekers.”

Meer weten over VETUS? Kijk op:

De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »