Groot en divers jachtaanbod tijdens voorjaarsshow van motorboot sneek

Groot en divers jachtaanbod tijdens voorjaarsshow van motorboot sneek

De lente is weer in zicht. Dat betekent óók dat het nieuwe vaarseizoen bijna start én er een gloednieuwe editie van Motorboot Sneek plaatsvindt. Dit keer is de Voorjaarsshow op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april 2024. Gerenommeerde werven, dealers en jachtmakelaars brengen dan een groot en divers aanbod aan nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten bij elkaar. In dé watersportstad van Nederland.

Motorboot Sneek vindt 2 keer per jaar plaats, zowel in november als nu in april. Precies de momenten waarop motorbootliefhebbers bepalen of hun huidige jacht nog bevalt en wanneer zeilliefhebbers de overstap naar een motorjacht overwegen. Of een watersporter die knoop nou al doorhakte of nog in twijfel zit; Motorboot Sneek is een welkom evenement in de strijd tussen hoofd en hart. De deelnemers helpen graag om de juiste richting te geven.

Ongekend aanbod
Om Motorboot Sneek weer tot een succes te maken, werken vooraanstaande jachtbouwers, -dealers en -makelaars nauw samen. “We willen bezoekers een ongekend aanbod motorjachten en sloepen bieden, zowel nieuw als jong gebruikt”, laat de organisatie weten. “Vele gemotoriseerde jachten staan daarom klaar om geïnteresseerden aan boord te verwelkomen. Allemaal op rij- en wandelafstand van elkaar, in nautische sferen en met hapjes en drankjes binnen handbereik.”

Nieuwe deelnemer
Bezoekers kunnen op 5, 6 en 7 april in Sneek terecht bij 16 deelnemende bedrijven. Welke dat zijn, is te zien op www.motorbootsneek.nl/deelnemers. Catairan doet tijdens de Voorjaarsshow voor het eerst mee. “Dit mooie Duitse bedrijf werd opgericht in 2023 en biedt prachtige opblaasbare boten aan. Catairan wil iedereen de ervaring van een boot bieden zonder de gebruikelijke exploitatiekosten en bijbehorende verplichtingen.”

Overnachten in Sneek
Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek zelf natuurlijk ook tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis, met genoeg overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers om een weekendlang op zoek te gaan naar hun droomjacht.

Nautische ondernemers vormen de organisatie achter Motorboot Sneek. Allemaal zijn zij watersporters, waardoor zij zich perfect in de wensen voor een motorbootshow kunnen verplaatsen. Daarom zorgt Motorboot Sneek voorafgaand aan het evenement al voor de nodige voorpret. Zowel on- als offline biedt het evenement een ‘Sneek’-preview van het motorjachtaanbod.

Laagdrempelig evenement
Tijdens de show zelf kunnen bezoekers op een laagdrempelige wijze het volledige aanbod bewonderen, een kijkje achter de schermen van werven nemen en de laatste trends en noviteiten zien. Alle locaties zijn gratis aan te doen, zonder gedoe met parkeren of wachtrijen bij de toegang. “Uiteraard maken de deelnemers ruim tijd voor bezoekers. Ook na afloop staan alle deelnemers voor hen klaar. Zij kunnen aanvullende vragen alsnog voorzien van een antwoord of verder begeleiden rond alle stappen in het aankoopproces.”

Meer weten?
Meer informatie over Motorboot Sneek is te vinden op www.motorbootsneek.nl. De Voorjaarsshow wordt o.a. mogelijk gemaakt door sponsoren Kuiper Verzekeringen, Raymarine, Vetus, Dynamic Marine Systems, Rotorswing, EcoDeck en Vereniging ’t Ges.

De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »