Nieuwe deelnemer: Smelne Yachtcenter!

Nieuwe deelnemer: Smelne Yachtcenter!

Op de valreep kunnen we nog een mooie, nieuwe deelnemer bekendmaken! Smelne Yachtcenter is op 5, 6 en 7 april met 3 schepen aanwezig.


Aan wie kunt u uw motorjacht beter toevertrouwen dan aan een team van doorgewinterde jachtbouwers met bijna 50 jaar ervaring? Ruim 800 nieuwe kruisers en vletten liepen van stapel de afgelopen vijf decennia bij Smelne Yachtcenter.

Door onze jarenlange jachtbouwervaring zijn wij het adres voor zowel onderhoud, reparatie en refit als de verkoop, aankoop en jachtbemiddeling voor alle merken motorjachten. Alle disciplines rondom de jachtbouw komen bij ons op de werf samen. Niet voor niets noemen wij ons een yachtcenter in plaats van een reguliere werf.

Polynautic 45 / Vripack Design

De Polynautic 45 is een modern schip, ontworpen door Vripack Yacht Design, een 100% Nederlands product gebouwd door vakmensen uit Friesland.

De Polynautic 45 is een motorjacht met stalen romp en composiet opbouw. Het interieur is modern ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dankzij de stalen romp en composiet opbouw ligt het zwaartepunt laag wat ten goede komt aan de al zeer prettige vaareigenschappen. Door de krachtige motorisering en het Vetus stabilisatiesysteem gedraagt de Polynautic 45 zich ook perfect op de ruimere kustwateren van Europa.

De ruime open kuip is toegankelijk vanaf het zwemplateau of vanuit de brede gangboorden via de geïntegreerde draaitrappen en is voorzien van een vaste kuipbank, voldoende bergruimte en toegang naar de technische-/ bergruimte en machinekamer. Het overhangende salondak zorgt voor voldoende beschutting. Dankzij de 4 openslaande kuipdeuren kan de salon in een handomdraai bij de open kuip betrokken worden.

Het interieur is modern ingericht en afgewerkt met hoogwaardige luxe materialen. De salon is ingedeeld met U-vormige zitbank en op een verhoging geplaatst voor perfect uitzicht rondom. Daartegenover is de keuken en stuurstand die van alle gemakken voorzien zijn. De keuken is voorzien van een geïntegreerde spoelbak met design mengkraan, 4-zone inductiekookplaat met afzuigkap, Siemens magnetron combi-oven, Fisher & Paykel vaatwasser, compressorkoelkast en voldoende kastruimte. Boven de keuken is een klapbare flatscreen TV geïntegreerd

Vanaf de stuurstand is een goed uitzicht rondom en is met een compleet instrumentarium uitgevoerd waaronder een dubbel 12 inch Raymarine Axiom scherm waar de kaart, motorinstrumentarium en tankinhouden op uitgelezen kan worden. Ook de elektronische motorbediening, proportioneel bedienbare boeg-/ en hekschroef, marifoon, stuurautomaat en ruitenwissers met intervalfunctie ontbreken niet aan boord van de Polynautic 45.

Het voorschip is ingedeeld met de eigenaarshut, gastenhut, separate douche-/toiletruimte en voorraadkast met geïntegreerde LG wasmachine. De eigenaarshut en gastenhut zijn beide voorzien van een royaal dubbel bed met lattenbodems en veel kastruimte. De sanitaire ruimtes zijn voorzien van modern sanitair waaronder een rainshower en luxe mengarmaturen.

Naast de al zeer complete specificatielijst en omschrijving zijn ook de volgende items het vermelden waard; geschuimde isolatie, vloer in machinekamer en technische-/ bergruimte afgewerkt met tranenplaat, elektrisch te bedienen glazen schuifdak in salondak, skylight met twee dakluiken in voorkajuit dak, grote bergruimte onder opklapbare kuipbank, geïntegreerde zitbank in voorkajuit dak, geïntegreerde fender opbergmogelijkheid in gangboorden, twee klapbare kikkers op zwemplateau, alle verlichting in LED, oriëntatie verlichting op zwemplateau / open kuip en draaitrappen naar gangboorden, indirecte sfeerverlichting door gehele vaartuig te bedienen met app, USB-laadpunten door gehele vaartuig, soft-close op lades en kasten.

De Polynautic 45 is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct en wordt gebouwd door de vakmensen van PolyNautic uit Woudsend. Het demoschip is nu beschikbaar voor bezichtiging en indien gewenst per direct beschikbaar.

Nidelv 950 S-line

De Nidelv 950 S-line is een polyester motorjacht dat zowel langzaam als snel varend (14 knopen) een heel plezierig vaargedrag heeft. Met name de overnaadse rompvorm als ook de sprayrail dragen hieraan bij. Door het zeewaardige onderwaterschip is zij ook geschikt voor het grotere water. De vele mogelijkheden en de uitstraling van dit open kuip motorjacht zullen met name avontuurlijke watersporters aanspreken.

Ook de indeling van het interieur is naar een bewezen en beproeft concept waarbij in de Nidelv 950 S-line is gekozen voor moderne materialen van hoogwaardige kwaliteit.

In de nieuwe Nidelv 950 S-line komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Beproefde kwaliteit naar de normen en wensen anno nu!

Deze Nidelv S-line is direct leverbaar in achterkajuit en open kuip uitvoering.

Smelne Vlet 1200 AK

Robuust en degelijk gebouwde Smelne Vlet met achterkajuit, compleet uitgevoerd en beschikbaar van de eerste eigenaar.

De Smelne Vlet is een eenvoudig toegankelijk en gemakkelijk bevaarbaar motorjacht. De brede gangboorden zijn rondom veilig beloopbaar dankzij de dubbele RVS railing en RVS handrailingen op het salondak. Vanuit de gangboorden, of vanaf het zwemplateau, is het ruime achterdek toegankelijk. Het achterdek is overkapt met een cabriokap + biminitop op RVS frame en is rondom voorzien van vaste railingborden. Onder de cabriokap bevindt zich de midscheepse stuurstand met stuurstandbank en achteringang naar het interieur.

Het interieur, met prachtig teakhout en afgewerkt met massief lijstwerk, geeft een sfeervolle uitstraling. De salon is voorzien van een comfortabele U-bank met bijpassende salontafel en daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, voorzien van compleet uitgevoerde keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en veel kastruimte. In het achterschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Daarnaast is er de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met douche en wasgelegenheid ensuite. Alle ruimtes aan boord van deze Smelne Vlet zijn optimaal benut en voorzien van veel kast-/ en bergruimte.

Naast de al complete specificatielijst is deze Smelne Vlet verder rijkelijk uitgerust met; Vetus Powersteering (stuurbekrachtiging), schijnwerper op mast, 230V aansluiting op buitenstuurstand, extra speakers bij buitenstuurstand, exterieurverlichting onder cabriokap, kluisje, swing-away bedbodem en Matrair matrassen in achterkajuit, spiegelluik, dubbel dakluik in voorkajuit dak, combirolo’s (verduistering + insecten hor) t.b.v. luiken.

Wanneer de eigenaar niet met de boot onderweg was lag de boot veilig en beschut in onze overdekte Smelne Marina, daardoor is deze Smelne Vlet 1200 AK nog steeds een prachtig en gaaf exemplaar en klaar voor vertrek en het maken van mooie tochten!

De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »