Sponsor in de spotlight: DMS

Sponsor in de spotlight: DMS

De Voorjaarsshow van Motorboot Sneek wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Dynamic Marine Systems (DMS Holland).

Dit mooie bedrijf ontwikkelt en produceert stabilisatoren voor jachten met een lengte tussen de 10 en 30 meter. Deze innovatieve systemen zorgen voor stabiliteit, meer comfort en veiligheid. En ze verkleinen de kans op zeeziekte. Voor ieder soort jacht biedt DMS de beste, modernste en meest geavanceerde stabilisatie-oplossing en ontzorgt klanten tot en met de inbedrijfstelling.

“Afhankelijk van het type schip en het beoogde vaargebied adviseren we een geschikt systeem”, vertelt Rens van Hal, salesmanager Benelux. “Dat kan ons besturingssysteem DMS Universal zijn, als upgrade/reparatie van alle soorten hydraulische vinsystemen. Maar ook een compleet nieuw systeem met DMS AntiRollingGyro (voor optimale ankerstabilisatie) of DMS MagnusMaster (voor langzaam varende en semi-displacement jachten tot 30 meter). Alle systemen zijn ook uitstekend geschikt voor een refit.”

DMS vertelt u er graag meer over tijdens Motorboot Sneek. Alle drie producten zijn daar ook te bewonderen. U vindt DMS bij De Valk Yacht Brokers.

Meer info over DMS: www.dmsholland.com

De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »