Vijf nieuwe deelnemers maken aanbod motorboot sneek nóg uitgebreider

Vijf nieuwe deelnemers maken aanbod motorboot sneek nóg uitgebreider

‘Het juiste aanbod, op het juiste moment, op de juiste locatie.’ Dat is het motto van Motorboot Sneek. Tijdens de Najaarsshow op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november brengt het watersportevent weer het meest gevarieerde aanbod van nieuwbouw- en jong gebruikte motorjachten van Nederland bij elkaar. Dat aanbod is nu nóg diverser, met 5 nieuwe deelnemers en voor het eerst een Sloepenpaviljoen!

Rond het water van de Friese Elfstedenstad presenteren gerenommeerde Nederlandse werven, dealers en jachtmakelaars een grote hoeveelheid kwalitatieve schepen. “Dat doen zij op rij- en wandelafstand van elkaar, in nautische sferen en met hapjes en drankjes binnen handbereik”, laat de organisatie weten. “Bedoeld voor iedere motorbootliefhebber die op zoek is naar zijn of haar droomjacht of -sloep.”

Het juiste aanbod
Om Motorboot Sneek tot een succes te maken, werken vooraanstaande Nederlandse jachtbouwers, -dealers en -makelaars nauw samen. “We willen bezoekers een ongekend aanbod motorjachten en sloepen bieden, zowel nieuw als jong gebruikt”, aldus de organisatie. “Vele honderden gemotoriseerde jachten staan daarom klaar om geïnteresseerden aan boord te verwelkomen. Dat maakt de kans erg groot dat zij hun droomjacht vinden.”

Nieuwe deelnemers
Helemaal omdat het aantal deelnemers dit najaar met 5 is toegenomen. “We zijn verheugd dat de 12 deelnemers aan de Voorjaarsshow ook in november weer present zijn”, aldus de organisatie. “We verwelkomen daarnaast graag onze nieuwe deelnemers No Limit Ships, Jachtwerf De Jong en Vanton Yachts. En in het Sloepenpaviljoen presenteren Boot Akkrum en Bmarine zich ieder met 2 prachtige sloepen. Daarmee wordt het aanbod tijdens Motorboot Sneek gevarieerder dan ooit.”

Het juiste moment
Motorboot Sneek vindt 2 keer per jaar plaats, zowel in april als nu in november. Precies de momenten waarop motorbootliefhebbers bepalen of hun huidige jacht nog bevalt en wanneer zeilliefhebbers de overstap naar een motorjacht overwegen. “Of een watersporter die knoop nou al doorhakte of nog in twijfel zit; Motorboot Sneek is een welkom evenement in de strijd tussen hoofd en hart. De deelnemers helpen namelijk graag om de juiste richting te geven.”

De juiste locatie
Als watersporthoofdstad van Nederland spreekt Sneek natuurlijk tot de verbeelding. Een ideale uitvalsbasis, met genoeg overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers om een weekendlang op zoek te gaan naar hun droomjacht. “In Sneek kunnen zij een unieke, compacte route langs enkele werven afleggen”, meldt de organisatie. “Op elke locatie presenteren meerdere jachtbouwers, jachtdealers en jachtmakelaars hun aanbod. Zo kunnen geïnteresseerden met hun auto alle locaties gratis aandoen, zonder gedoe met parkeren of wachtrijen bij de toegang.”

Allemaal watersportliefhebbers
Nautische ondernemers vormen de organisatie achter Motorboot Sneek. Allemaal zijn zij watersporters, waardoor zij zich perfect in de wensen voor een motorbootshow kunnen verplaatsen. Daarom zorgt Motorboot Sneek voorafgaand aan het evenement al voor de nodige voorpret. Zowel on- als offline biedt het evenement een ‘Sneek’-preview van het motorjachtaanbod.

Tijdens de show zelf kunnen bezoekers op een laagdrempelige wijze het volledige aanbod bewonderen, een kijkje achter de schermen van werven nemen en de laatste trends en noviteiten zien. “Uiteraard maken alle deelnemers ruim tijd voor de bezoekers. Ook na afloop staan alle deelnemers voor hen klaar. Zij kunnen aanvullende vragen alsnog voorzien van een antwoord of verder begeleiden rond alle stappen in het aankoopproces.”

Meer weten?
Meer informatie over de Najaarsshow van Motorboot Sneek is te vinden op deze website. Hier zijn ook alle deelnemers en de route te vinden. Motorboot Sneek wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren Kuiper Verzekeringen, Raymarine, Vetus, Dynamic Marine Systems, Rotorswing, EcoDeck en Vereniging ’t Ges.


De jacht op uw watersportdroom begint bij Motorboot Sneek
Najaarsshow
1 | 2 | 3 november 2024
Abonneer u op
de nieuwsbrief
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »